Suami mula panik, terseterika baju isteri sampai berIubang

Suami mula panik, terseterika baju isteri sampai berIubang

Suami mula panik, terseterika baju isteri sampai berIubang. kehidupan berumah tangga mestilah kena saling bantu-membantu, barulah hubu ngan suami isteri sentiasa bahagia dan harmoni. Namun, lain pula jadinya buat seorang suami ini apabila diminta isterinya menggosokkan baju untuk dipakai ke majlis perkahwinan, tetapi kejadian lain pula yang jadi terhadap baju itu.

Menerusi perkongsian di Fa ce bo ok yang kini sedang tu lar, lelaki yang dikenali sebagai Hafiz Sidek, secara tidak sengaja telah menyebabkan baju isterinya itu berlubang kerana seterika yang digunakan terlalu pannas.

Malah, lebih malang lagi, seterika yang digunakan sejak daripada zaman bujangnya juga rosak selepas dia mengg0sok baju isterinya itu.

Suami mula panik, terseterika baju isteri sampai berIubang

Hampir 20 minit berdiam, kerana kuathir dengan reaksi isteri setelah mendapat tahu jubah yang mahu dipakai untuk menghadiri undangan perkahwinan sudah berIubang.

Seperti dapat dijangka, Hafiz berkata, selepas melihat baju yang mahu dipakai sudah k0yak, si isteri lantas terdiam dengan mata yang bulat dan menye ramkan.

Menurut Hafiz, isterinya yang kini sedang ha mil anak ketiga sebenarnya sudah merajuk selepas bajunya rosak, dan hampir tidak mahu pergi ke majlis tersebut.

Tetapi, selepas dipujuk akan dibawa pergi bercuti, terus mood isterinya kembali baik dan teruja, siap memilih sendiri lokasi pusat peranginan. Begitu rupanya cara nak pujuk isteri ya…