Putrajaya bergegar !!! Karnival Jom Heboh kembali lagi

Putrajaya bergegar !!! Karnival Jom Heboh kembali lagi

Putrajaya bergegar !!! Karnival Jom Heboh kembali lagi.

Karnival tahunan kegemaran ramai Karnival Jom Heboh (KJH) kini kembali lagi!

KJH kali ini dibawakan oleh DuitNow dan bakal berlangsung selama dua hari pada 25 dan 26 Jun (Sabtu dan Ahad) di Anjung Floria, Putrajaya bersempena dengan Hari Rekreasi Putrajaya.

Putrajaya bergegar !!! Karnival Jom Heboh kembali lagi

Jumpa anda semua di sana seawal jam 8 pagi kerana banyak aktiviti menarik menanti anda!

Acara padang tahunan anjuran Media Prima Berhad (MPB) dimeriahkan dengan pelbagai booth dari TV3, TV9, DidikTV, Hot FM, Molek FM, Buletin FM, OH BULAN, SEISMIK, VOCKET, Waktu Solat Malaysia, WOWSHOP dan tonton yang menyediakan aktiviti menarik serta penampilan istimewa daripada barisan selebriti tanah air popular.

Selain itu, belon udara panas juga disediakan khas buat pengunjung yang ingin melihat suasana sekeliling Putrajaya dengan harga yang murah, hanya dengan menggunakan aplikasi DuitNow.

Kemeriahan di KJH diteruskan dengan promosi hebat pada harga yang tiada tandingan.

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi pengunjung terawal kerana anda berpeluang untuk mendapatkan hadiah istimewa daripada KJH!

Lebih istimewa lagi, pengunjung bakal berpeluang untuk beramah mesra dengan artis suka ramai di booth Media Prima Berhad tersedia seperti barisan pelakon Melur Untuk Firdaus dan Risik Pada Hati, Meerqeen, Anna Jobling, Zara Zya, Ummi Nazeera, Sophia Albarakbah dan ramai lagi.

Putrajaya bergegar !!! Karnival Jom Heboh kembali lagi

Pengunjung berpeluang untuk menghabiskan hujung minggu bersama ahli keluarga dengan aktiviti santai seperti Karaoke Muzik-Muzik, bergambar dan bermesra dengan maskot Alif & Sofia dan Hang Omar Timor.

Tidak ketinggalan juga siaran langsung program Borak Kopitiam, Wanita Hari Ini dan Melodi yang juga membawakan kemeriahan KJH kepada semua penonton TV3.

Bagi peminat muzik pula, KJH mempersembahkan konsert legenda Konsert Jom Heboh yang pasti akan memeriahkan malam minggu anda.

Pengunjung juga dihiburkan dengan Konsert Jom Heboh yang akan diadakan pada jam 9 malam selama dua malam berturut-turut.

Konsert ini akan dihoskan oleh deejay terkenal dari Hot FM dan Buletin FM seperti AG, Ally Iskandar, Haiza, Ayu, Riena Diana, Muaz, Hawa Rizwana dan Imran Aqil.

Antara barisan artis yang akan membuat persembahan adalah Ara Johari, Ashtin, kumpulan Masdo, Insomniacks, Xpose, Amsyar Lee, Ezad Lazim dan ramai lagi.

Bagi menyemarakkan suasana di KJH, raikan Hari Rekreasi Putrajaya yang dianjurkan oleh Perbadanan Putrajaya dengan acara menarik seperti zoo peliharaan di Festival Pencinta Haiwan Putrajaya (PALOF), Bandar RV, Desa Kopi, Pertandingan Memancing dan Flying Fox.

Aktiviti lain termasuk senamrobik, mini penalti dan bola boling.

Karnival Jom Heboh Acara Padang Paling Lama di Malaysia yang diiktirafkan oleh Malaysia Book of Records ini pasti mengujakan hujung minggu anda sekeluarga.