Panas !!! Umpan wanita seksi untuk pemasaran, premis gunting rambut diserbu

Panas !!! Umpan wanita seksi untuk pemasaran, premis gunting rambut diserbu

Panas !!! Umpan wanita seksi untuk pemasaran, premis gunting rambut diserbu.

Sebuah premis gunting rambut yang baharu dibuka semalam dengan menggunakan wanita seksi sebagai gimik pemasaran, diserbu pihak berkuasa.

Panas !!! Umpan wanita seksi untuk pemasaran, premis gunting rambut diserbu

Premis gunting rambut di Puchong tular di media sosial baru-baru ini kerana memperagakan tukang gunting rambut berpakaian seksi kepada pelanggan lelaki.

Premis gunting rambut yang terletak di Puchong itu tular di media sosial baru-baru ini selepas gambar tukang gunting rambut digunakan dengan berpakaian seksi kepada pelanggan lelaki.

Namun, lawatan mengejut penguat kuasa Majlis Bandaraya Subang Jaya (MPSJ) mendedahkan premis itu tidak mempunyai lesen yang sah untuk beroperasi.

“Hasil pemeriksaan mendapati, premis tersebut telah menjalankan aktiviti perniagaan tanpa lesen yang sah daripada MBSJ.

“Susulan itu, MPSJ telah mengeluarkan dua kompaun kerana mengendalikan pusat kecantikan dan kesihatan tanpa Lesen dan mempamerkan iklan tanpa lesen,” menurut MPSJ dalam kenyataan.

Selepas gambar kontroversi itu tersebar di media sosial, premis gunting rambut itu menjelaskan bahawa “gambar itu diambil untuk tujuan promosi, dan bukan untuk perkhidmatan urut.

Salinan laporan polis dimuat naik di laman Facebooknya.

Ia menjelaskan bahawa pendandan rambut dalam gambar itu sebenarnya adalah model yang diupah untuk acara pembukaan besar di premis itu dan bahawa tiada “perkhidmatan istimewa” yang ditawarkan kepada pelanggan.