Ngeri!!! Lelaki maut tersepit tayar belakang lori

Ngeri!!! Lelaki maut tersepit tayar belakang lori

Ngeri!!! Lelaki maut tersepit tayar belakang lori . Seorang lelaki maut selepas motosikal ditunggangnya terbabit kemalangan dengan lori kontena menyebabkan mangsa tersepit pada tayar belakang kenderaan berat itu di Jalan Sungai Buloh menghala Damansara Damai, di sini hari ini.

Ngeri!!! Lelaki maut tersepit tayar belakang lori

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor, Norazam Khamis berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan berhubung kemalangan itu pada 8.16 pagi.

Beliau berkata, seramai enam anggota bersama satu jentera dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Sungai Buloh dikejarkan ke lokasi kejadian.

“Sebaik tiba, anggota mendapati terdapat kemalangan di lokasi yang membabitkan lori kontena dengan sebuah motosikal Honda EX5.

“Penunggang motosikal terbabit dikenali sebagai Danial Imran Kamarolzaman berusia 31 tahun tersepit dan disahkan meninggal dunia,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Norazam berkata, usaha membawa keluar mangsa yang mengambil masa beberapa minit menggunakan peralatan ‘air lifting bag’ dan jentera lain.

Mayat mangsa katanya telah diserahkan kepada pihak polis untuk tindakan lanjut.