Ibu durjana!!! Sanggup biar anak dirogol teman lelaki, minta Iphone 11 ‘tutup’ mulut

Ibu durjana!!! Sanggup biar anak dirogol teman lelaki, minta Iphone 11 ‘tutup’ mulut

Ibu durjana!!! Sanggup biar anak dirogol teman lelaki, minta Iphone 11 ‘tutup’ mulut, Seorang ibu yang dikatakan berasal dari Medan, Indonesia dilaporkan telah tergamak mendiamkan diri dan membiarkan anak gadisnya menjadi mangsa rogol, malah sanggup meminta Iphone 11 Pro Max sebagai balasan untuk menutup mulut daripada pelaku, yang juga merupakan teman lelakinya, baru-baru ini.

Ibu durjana!!! Sanggup biar anak dirogol teman lelaki, minta Iphone 11 ‘tutup’ mulut

Wanita terbabit didakwa meminta telefon bimbit berkenaan untuk diberikan kepada anak gadisnya supaya mangsa mendiamkan diri dan terus ‘melayani’ pelaku. Mangsa tinggal bersama ibu dan teman lelaki ibunya selepas wanita itu bercerai dengan ayah kandungnya.

Difahamkan, gadis malang tersebut dikatakan telah berulang kali menjadi mangsa kepada teman lelaki ibunya. Menurut laporan media tempatan, kejadian berkenaan berlaku ketika mangsa tinggal seorang diri dan ibunya keluar mencari rezeki.

Ketika kejadian tersebut pertama kali berlaku, mangsa dilaporkan tidak mampu melawan kerana si pelaku dikatakan mempunyai tubuh yang agak besar. Bagaimanapun dalam kejadian kedua, jenayah berkenaan berlaku dalam pengetahuan ibunya.

Manga yang menyangka jika ia diketahui ibunya dia bakal dibela, namun si ibu dengan sebaliknya meminta telefon bimbit canggih itu daripada pelaku sebagai syarat untuk mentup mulut.

Tidak tahan menjadi mangsa jenayah seksual tersebut dan tindakan ibunya, gadis itu kemudian nekad menceritakan kejadian berkenaan kepada ayah kandungnya.

Pihak polis mengesahkan telah pun menerima laporan yang dibuat oleh ayah kandung mangsa.

 

Turut baca