Dakwa PH kecut perut : Salahuddin ‘nasihat’ Nur Jazlan, henti sembang ‘kencang’ luar gelenggang

Dakwa PH kecut perut : Salahuddin ‘nasihat’ Nur Jazlan, henti sembang ‘kencang’ luar gelenggang

Salahuddin Ayub, Ahli Parlimen Pulai membidas kenyataan Nur Jazlan yang mengatakan Umno menunggu paluan gendang perang, PH semakin kecut perut.

Menurut Nur Jazlan, semangat dan keyakinan UMNO/BN itulah yang membuatkan PH semakin kecut perut.

Mereka cukup takut kalau Parlimen dibubarkan dan PRU15 diadakan dalam masa terdekat sebab mereka tahu mereka tak kuat dan lemah,

Kata Nur Jazlan lagi, sebab itulah ada sesetengah pihak cuba untuk melakukan serangan sulit ke atas UMNO dan pemimpinnya.

Kenyataan Nur Jazlan itu dibidas oleh Salahuddin, jika mahu bertarung biarlah dalam gelanggang. Bising-bising diluar ‘kecut semangat’ namanya. Beliau juga menasihati Nur Jazlan agar tidak perlu  sembang kencang di luar gelanggang.

Nur Jazlan mungkin lupa, bahawa Ahli Parlimen Padang Rengas, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz dalam kenyataannya Salahuddin Ayub lebih disenangi pengundi di parlimen tersebut berbanding beliau.

Kemenangan Salahuddin di kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Simpang Jeram dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Johor baru-baru ini adalah bukti rakyat lebih meyakininya, katanya.

Tambah Nazri lagi, Salahuddin telah membuktikan dia telah memberi khidmat yang jauh lebih baik berbanding Nur Jazlan di Pulai.

Dakwa PH kecut perut : Salahuddin 'nasihat' Nur Jazlan, henti sembang 'kencang' luar gelenggang